• KPN
 • Ziggo
 • Tele2
 • Telfort
 • Online
 • NLE
 • Caiway
 • T-Mobile
 • XS4ALL
 • Fiber
 • Stipte

Meer voordeel met Online.nl

Wilbert

Bent u één van de vele gebruikers die niet tevreden is met uw huidige internetprovider? Valt de verbinding regelmatig uit, of laat de service en ondersteuning te wensen over? Zelfs wanneer u behoorlijk tevreden bent over uw huidige abonnement kan overstappen toch de moeite waard zijn. Niet alleen kan de kwaliteit van de diensten en ondersteuning verbeteren, u kunt ook nog eens geld besparen! Door over te stappen naar Online.nl ontvangt u de eerste drie maanden maar liefst 10 euro per maand korting op uw abonnement. Deze korting is niet alleen van toepassing op het meeste luxe abonnement, op de meeste keuzes is deze korting van toepassing.

Online.nl biedt u de scherpste tarieven aan en geeft u tevens de keuze uit een ruim aanbod van pakketten. U kunt kiezen uit internet, televisie en bellen, combinaties van deze diensten en zeer voordelige all-in pakketten met internetverbinding, televisie kijken en telefoneren samen.

Snel, sneller, snelst met Online.nl
U kunt via Online.nl gebruik maken van internet via zowel een DSL verbinding als glasvezel, afhankelijk van uw locatie. De maximale snelheden zijn:

 • DSL: 10, 30, 50, 100 Mb/s
 • Glasvezel: 50, 100, 200 Mb/s
Bij DSL is de maximaal haalbare snelheid afhankelijk van de afstand van de wijkcentrale tot aan uw woning. Bij glasvezel is er geen snelheidsverlies in de lijn. Op dit moment is glasvezel nog niet beschikbaar in heel Nederland, maar het dekkingsgebied breidt zich in hoog tempo uit. U kunt via Online.nl de beschikbaarheid van glasvezel controleren via een postcode check. Op basis van uw postcode worden direct de mogelijkheden weergegeven die van toepassing zijn op uw locatie. Het ingeven van de postcode is geheel vrijblijvend. Nadat u de meest geschikte keuze heeft gemaakt voor uw situatie, kunt u de bestelling afronden.

Hallo Basis standaard telefonie
Wanneer u niet vaak belt en de telefoonkosten wilt beperken is Hallo Basis de beste keuze. Bij deze optie betaalt u een starttarief van 10 cent en vervolgens per minuut. U kunt Hallo Basis naar keuze uitbreiden met Hallo Nederland voor de vaste en/of mobiele lijn, Hallo Europa of Hallo Wereld. Met deze optionele mogelijkheden kunt u voor een vast bedrag per maand naar respectievelijk Nederland, Europa of zelfs wereldwijd bellen. U betaalt dan alleen nog maar het starttarief.

Interactieve Televisie
U raakt nooit uitgekeken met Interactieve TV van Online.nl. Het televisiepakket bestaat uit 72 televisiezenders waarvan er 24 zenders in HD kwaliteit te bekijken zijn (op basis van beschikbaarheid op uw adres). U kunt ook luisteren naar 48 radiozenders. Als dat nog niet voldoende is heeft u de mogelijkheid het standaard aanbod verder uit te breiden met diverse zenderpakketten. Met het Extra Interactieve TV pakket kunt u zelfs kijken naar 108 televisiezenders waarvan 27 zenders in HD kwaliteit beschikbaar zijn. U kunt ook kiezen voor diverse themapakketten zoals Fox Sports en HBO. Bekijk het volledige aanbod op Online.nl.

10 euro korting voor de eerste maanden
Met uitzondering van internet-only pakketten en pakketten met een internetsnelheid van maximaal 10 Mb/s ontvangt u een korting van 10 euro per maand voor de eerste drie maanden van uw contract. Bekijk direct de beschikbare pakketten van Online.nl en stel direct via Online.nl uw favoriete pakket samen.

Andere nieuwsberichten: